REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Over BouwXP

Oorspronkelijk was BouwXP bij de start van het bedrijf in 2006 voornamelijk leverancier van en gespecialiseerd in software voor de bouw. Vandaar dat het woord Bouw in de naam voorkomt. Daarnaast de letters XP welke vaak als Expert wordt uitgesproken.


Inmiddels is BouwXP uitgegroeid tot dé leverancier voor reproduceren van tekentechnische grootformaat documenten. Met de specialisatie naar (foto)grafische-, productie-, repro- en signsystemen, werd de link met de naam BouwXP niet meteen gelegd. De naam REPROfessioneel geeft duidelijk aan dat wij alle markten voor reproducties bedienen. REPROfessioneel is een samenvoeging van de woorden Repro en Professioneel.

Als importeur van diverse vooraanstaande fabrikanten profileert BouwXP zich als gespecialiseerd leverancier van grootformaat multifunctionals, scan-, print-, snij en vouwsystemen voor CAD-, GIS-, (foto)grafische en reprografische toepassingen.

Expertise en service

BouwXP beschikt over de uitgebreide expertise om in overleg met u de juiste topkwaliteit in oplossing te bieden voor het verwerken van uw documenten. Niet alleen begeleiden wij u om de juiste keuze te maken. Reprofessioneel levert en installeert uw oplossing en zorgt met een uitgebreide service dat bij eventuele storingen uw product weer snel 100% inzetbaar is. Onze technische dienst staat 24/7 voor u klaar.

Geen wonder dat BouwXP veel Europese aanbestedingen verkrijgt. Eerlijkheid en goed advies tegen de scherpste prijzen. Daar staat BouwXP voor!

Onze klanten

BouwXP heeft een landelijke dekking (inclusief België). Ruim 100 gemeenten en andere lokale en landelijke overheden hebben wij in ons klantenbestand. Daarnaast (af)bouw-, aannemings- en (staal)constructiebedrijven, architecten-, ingenieurs-, en installatiebureaus, machinefabrieken, scheepswerven, archiefdiensten, vakfotografen, reprografische dienstverleners en document conversiebureaus. Wilt u referenties? Graag verstrekken wij dat op verzoek.

Canonline

Op 1 januari 2018 heeft Canonline (onderdeel van Canon Business Center Oost) BouwXP overgenomen. Vanaf deze datum zullen alle bestellingen in behandeling worden genomen door Canonline. 

Canon Business Center Zwolle

BouwXP powered by Canonline

Lange Amerikaweg 102 7332 BR Apeldoorn

Tel.: (+31) 055 456 1212

E-mail: [email protected]