REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Colortrac scanners

BouwXP is de officiele distributeur voor Colortrac in de Benelux.
Naast de exclusieve verkoop van de Colortrac producten zorgt BouwXP ook voor de garantie, service en helpdesk ondersteuning. Ook voor de Colortrac producten welke bij andere resellers aangeschaft zijn kunt u bij ons terecht.

Waarschuwing:
In het verleden zijn er diverse resellers in Nederland geweest welke de Canon CIC40 of Canon M40 verkocht hebben als de perfecte standalone grootformaat scanner. Deze scanners zijn wel van het fabrikaat Colortrac, echter deze kunnen alleen werken met de geleverde software indien er daadwerkelijk een bepaald type Canon imagePROGRAF iPF printer gekoppeld staat op hetzelfde interne netwerk.
Indien u problemen ondervindt met genoemde scanners, probeer dan eerst het probleem te laten verhelpen bij de reseller waar u deze scanner aangeschaft heeft. Wil of kan deze reseller uw probleem niet oplossen? Neemt u dan gerust contact op met onze helpdesk.