REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Service & support

Canon service helpdesk

Indien u een stroring heeft aan uw Canon grootformaat printer of scanner, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de service & support afdeling van Canon. Deze service is niet gratis indien u een monteur moet laten langskomen en geen Easy Service Plan afgesloten is voor uw product.
Indien u wel een Easy Service Plan afgesloten heeft, moet uw ESP goed geregistreerd zijn. U moet het serienummer van uw product en de eventuele storingscode doorgeven aan de support medewerker. Anders kan Canon de printer niet vinden in het systeem en zal er een ernstige vertraging in de serviceverlening zijn.

De service & support afdeling kunt u ook bellen met vragen betreffende de garantie van uw product. Net zoals bij ieder ander product heeft u namelijk één jaar garantie op vervanging van onderdelen (exclusief verbruiksartikelen en niet op molest) maar niet op de voorrijkosten en arbeidsuren. Hiervoor zal Canon u een factuur sturen om de kosten door te berekenen aan u als eindgebruiker. De leverancier kan hiervoor nooit aansprakelijk gesteld worden. 

De Canon Services & Support afdeling is te bereiken in Nederland op +31-(0)88-7322666 en in België op +32-(0)78-155155.