REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Canon Easy Service Plan

Canon Easy Service Plan, 3 of 5 jaar on-site service

Zorg dat u de concurrentie voorblijft met de uitstekende onderhoudspakket van Canon. Verhoog de betrouwbaarheid en houd uw bedrijf draaiende op het optimale niveau met behulp van het Canon Easy Service Plan.

Deze service omvat onderhoud en de vervanging van onderdelen voor een periode van 3 of 5 jaar* en ondersteuning via de helpdesk of een callcenter. Afhankelijk van uw specifieke behoeften kunt u opgeven of u nog dezelfde dag of de volgende dag wilt worden geholpen. On-site service op de volgende dag.
Als er een storing optreedt of als klanten gewoon hulp nodig hebben, kunnen ze de ondersteuningsafdeling van Canon bellen. Als het probleem niet telefonisch of op afstand kan worden verholpen, wordt de volgende werkdag een gekwalificeerde service-engineer naar u toegestuurd. Gebruikers krijgen ook toegang tot een helpdesk

* Exclusief verbruiksartikelen (inkt, printkoppen, cartridges en afdrukmaterialen)

Document: Canon Easy Service Plan Algemene Voorwaarden

Registratie: registreer hier zelf uw Canon ESP grootformaat product.
Let op: u heeft uw serienummer nodig en een digitale kopie van uw aankoopbewijs!

Support: Canon Services en Support is te bereiken op 088-7322666