REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Archief scanning, verhuur A0 scanners

Een A0 scanner huren?

Een grootformaat scanner is de ideale scanner voor het digitaliseren van technische tekeningen en posters. Het kan tevens de eerste stap zijn van het converteren van analoge tekeningen naar digitale CAD tekeningen. Daar waar technische details tellen, is het van belang om met professionele grootformaat scanners uw tekeningenarchief te digitaliseren. Het gaat hierbij om beeldkwaliteit, snelheid en precisie.

Één van de servicediensten van BouwXP is het scannen van uw archief met grootformaat documenten en tekeningen. Het voordeel daarvan is dat u als klant geen investering hoeft te doen in aanschaf van apparatuur, personeel en software.

In onze serviceruimte hebben wij de beschikking over diverse krachtige grootformaat scanners voor het scannen en digitaliseren van uw archief met tekeningen tot A0+ formaat.

De gescande bestanden kunnen worden aangeleverd in diverse digitale formaten. Waaronder: PDF, PDF/A, JPG en/of TIF. Om het voor u nog makkelijker te maken, verzorgen wij ook het transport van uw documenten en tekeningen van en naar uw locatie.

Zelf één of meerdere A0 scanners huren zodat u zelf de regie in handen houdt?

Of laat ons berekenen of u niet voordeliger uit bent met de aanschaf van een grootformaat scanner.

Wilt u meer weten over onze scanservice of wilt u weten wat wij met gescande bestanden kunnen doen, raadpleeg dan onze verkoopafdeling.

Voor meer informatie over een A0 scanner huren, van A1 tot A0+, kunt u contact met ons opnemen!