REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Hahnemuhle

FineArt InkJet Media

De Hahnemühle Digital FineArt collectie bestaat uit echte kunstenaarpapier met verschillende grammage en oppervlaktestructuren evenals doeken voor kunst reproducties, foto's en digitale kunst. Met onze expertise als kunstenaar papierfabrikant, zijn we uitvinder van de exclusieve inkjet printingpapieren en verspreiden dit als de wereldwijde marktleider. De variëteit in oppervlakbehandeling, het indrukwekkende 'gevoel' van onze mal gemaakte en katoenpapier evenals hun conservatieve eigenschappen, hebben internationale TIPA, BiPP en American Photo prijzen gewonnen.

Een premium coating op de oorspronkelijke kunstenaarpapieren behouden hun haptische exclusiviteit en garandeert een lange levensduur true-to-detail prints die voldoen aan de eisen van de musea en galeries (ISO 9706).

Alle Hahnemühle inkjet media zorgen voor fine-art prints met een uitgebreid kleurengamma, het beste contrast en de fijnste nuances voor indrukwekkende foto's. De nauwe samenwerking met de toonaangevende fabrikanten van de beeldende kunst printers zorgt voor de compatibiliteit tussen onze papieren en doeken met alle beeldende kunst printers bij het gebruik van pigment of dye inkt.

 

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over Hahnemuhle, neem dan gerust contact met ons op!

Tel:     (+31) 0615147634

Email: [email protected]