REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

A0 Vouwmachines

Welke grootformaat vouwmachine is geschikt voor u?

Er zijn maar een paar fabrikanten van grootformaat vouwmachines. Veelal worden de originele vouwmachines van de gerenommeerde fabrikanten nagebouwd of worden onder 'eigen' merknamen aangeboden. Soms worden deze machines zelfs duurder aangeboden dan de originele vouwmachines terwijl de kwaliteit inferieur is aan het originele fabrikaat.

Vouwmachines om A0 plannen en documenten te kunnen vouwen besparen veel tijd. Zelfs met de eenvoudigste mechanische vouwmachine vouwt u al 10x sneller dan dat u handmatig gaat vouwen. Naast de snelheid en eenvoud in gebruik, levert een vouwmachine ook een constante kwaliteit op.

De keuze voor een bepaald model grootformaat vouwmachine is op zich niet moeilijk te bepalen. Heeft u maar enkele tekeningen per dag te vouwen? Dan wordt vaak voor een mechanische vouwmachine gekozen. Maar wilt u een keuze hebben in het formaat van de breedte- of lengtevouw? Moet u soms terugvouwen naar verschillende formaten? Of moet de vouwmachine gekoppeld worden aan een grootformaat printer of plotter? Dan wordt de keuze soms moeilijker.

Met behulp van de selector is het eenvoudig om de juiste vouwmachine voor u te selecteren. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen om u vrijblijvend te adviseren en/of een offerte aan te vragen.