REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Snij- & Vouwmachine combinatie

Welke grootformaat combinatie snij-/vouwmachine is geschikt voor u?

Er zijn maar een paar fabrikanten van grootformaat combinatie snij-/vouwmachines. Veelal worden de originele vouwmachines van de gerenommeerde fabrikanten nagebouwd of worden onder 'eigen' merknamen aangeboden. Goedkoop is dan meestal duurkoop.

Sinds kort worden ook elektronische vouwmachines voorzien van een snijplank bovenop de vouwmachine.

Vouwmachines om A0 plannen en documenten te kunnen vouwen besparen veel tijd. Zelfs met de eenvoudigste mechanische vouwmachine vouwt u al 10x sneller dan dat u handmatig gaat vouwen. Naast de snelheid en eenvoud in gebruik, levert een vouwmachine ook een constante kwaliteit op. Sinds kort zijn er ook combinatie snij-/vouwmachines verkrijgbaar. Er is dan een bestaande snijunit geplaatst op of onder de vouwunit. Soms zijn deze combinaties iets duurder in aanschaf dan losse units, maar de ruimtebesparing is enorm. In plaats van twee machines heb je dus maar één machine op circa 1m2.

De keuze voor een bepaald model grootformaat snij-/vouwmachine combinatie is op zich niet moeilijk te bepalen. Met behulp van de selector (linker gedeelte van deze pagina) is het eenvoudig om de juiste snij-/vouwmachine voor u te selecteren.

 

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over de Snij- & Vouwmachine combinaties, neem dan gerust contact met ons op!

Tel:     (+31) 0615147634

Email: [email protected]