REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Grootformaat A2 t/m A0+ scanners

Welke grootformaat scanner is geschikt voor u?

Er zijn maar een paar fabrikanten van grootformaat scanners. Veelal worden hun technologiën gebruikt in scanners van andere fabrikanten, zoals Canon en HP. Nadeel van deze zogenaamde OEM versies is dat er technische beperkingen zijn in het gebruik van deze scanners. De originele scanners zijn daarom veel krachtiger in gebruik en hebben geen beperkingen. Voor het kopieëren van een gescande tekening kan dan ieder merk printer gebruikt worden.

De keuze van een grootformaat scanner is op zich niet moeilijk te bepalen. Naast de breedte van de te scannen objecten wordt er vooral een keuze gemaakt uit een compleet samengestelde scanners (repro opstelling) met instelbare hoogte zodat deze boven een plotter geplaatst kan worden en met SingleSensor LED techniek voor het razendsnel inscannen van technische tekeningen.

Voor de aanschaf van een nieuwe scanner is het belangrijk om vooraf de gewenste eigenschappen te selecteren. Er is een groot verschil aanwezig tussen de scanners onderling. Met behulp van de selector (linker gedeelte van deze pagina) is het eenvoudig om de juiste scanner voor u te selecteren. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen om u vrijblijvend te adviseren en/of een offerte aan te vragen. BouwXP is officieel distributeur van gerenommerde merken zoals Colortrac, Contex, Rowe en ImageAccess.