REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Poster printers en signage

 

Signage en posterprinters van 24 inch tot 60 inch

Voor niet te missen postercampagnes, in het oog springende affiches en opvallende expositiegraphics. Om de perfecte postercampagnes, in het oog springende affiches en opvallende expositiegraphics te printen op grootformaat, biedt Canon een keuze uit gespecialiseerde signage en POS printers van 24 inch tot 60 inch. U kunt tijd besparen en het gehele printproces volledig onder controle krijgen met deze gespecialiseerde grootformaat printers.  

Voor een vrijblijvend advies over signage en posterprinters kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

Grootformaat Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 31 maart 2017 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, maximaal 350,00 EURO (afhankelijk van het aangeschafte type) retour op de bankrekening.

De oude printer wordt kosteloos door Canon Nederland retour gehaald. Om voor dit bedrag in aanmerking te komen dient Canon uiterlijk op 28 april a.s. het compleet ingevulde webformulier ( www.canon.nl/inruil ) te hebben ontvangen. Het bedrag wordt binnen 50 dagen op de rekening gestort.