REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Proofing kleurenprinters

 

Printers geschikt voor proofing, van 17 inch tot 60 inch.

Om de perfecte drukproeven te leveren, biedt Canon een keuze uit gespecialiseerde proofing printers van 17 inch tot 60 inch.
Of u nu storyboards, verpakkingen, posters, brochures, direct mail-stukken of nieuwsbrieven produceert, u kunt tijd besparen en het gehele drukproefproces volledig onder controle krijgen met deze gespecialiseerde grootformaat printers.
De printers worden geleverd met een royaal assortiment van de meest recente software. De geïntegreerde printoplossingen voor foto's (print plug-in voor Photoshop), posters (PosterArtist) en MS Office (print plug-in voor Office) en Direct Print & Share voor het rechtstreeks printen van TIFF, JPEG en PDF bestanden, zijn heel eenvoudig te combineren met uw bestaande taken voor superieure prestaties en resultaten. 
 

 Voor meer info over proofing printers kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Grootformaat Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 31 maart 2017 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, maximaal 350,00 EURO (afhankelijk van het aangeschafte type) retour op de bankrekening.

De oude printer wordt kosteloos door Canon Nederland retour gehaald. Om voor dit bedrag in aanmerking te komen dient Canon uiterlijk op 28 april a.s. het compleet ingevulde webformulier ( www.canon.nl/inruil ) te hebben ontvangen. Het bedrag wordt binnen 50 dagen op de rekening gestort.