REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Printers voor fotografie en kunst

In een wereld waarin steeds meer foto's en kunst worden afgedrukt, biedt ons assortiment fotografie / grafische grootformaatprinters u alles wat u nodig hebt voor de opzienbarende producties van vandaag en de galerieparadepaardjes van morgen.

Prachtige foto kleuren

U bent verzekerd van een goede productiviteit en een voortreffelijke beeldkwaliteit en kunt kiezen uit Canon's grootformaat 8- en 12-kleurenprinters. Canon's LUCIA-inktsysteem levert bijzonder levendige en natuurgetrouwe kleuren. Met deze gebruiksvriendelijke apparaten maakt u in een handomdraai prints variërend van A2 tot 1,5 m. U kunt zich dus volledig richten op de creatieve kant van het verhaal.

  


Voor meer informatie over de printoplossingen voor fotografie en kunt, kunt u altijd contact opnemen met de afdeling verkoop.

Grootformaat Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 31 maart 2017 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, maximaal 350,00 EURO (afhankelijk van het aangeschafte type) retour op de bankrekening.

De oude printer wordt kosteloos door Canon Nederland retour gehaald. Om voor dit bedrag in aanmerking te komen dient Canon uiterlijk op 28 april a.s. het compleet ingevulde webformulier ( www.canon.nl/inruil ) te hebben ontvangen. Het bedrag wordt binnen 50 dagen op de rekening gestort.