REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

CAD/GIS/MAP plotters voor technische tekeningen

Wat is een CAD plotter / printer?

Voor echte flexibiliteit en precisie in de CAD/GIS-markt, heeft Canon een reeks CAD plotters / CAD printers, variërend in grootte van 24 inch (A1) tot 44 inch (B0).

Technische plotters worden gebruikt voor eenvoudige CAD lijntekeningen met de fijnste lijnen, de meest nauwkeurig gerenderde tekst, de meest vloeiende grafieken en afbeeldingen. Deze productieve printers behalen de hoogste snelheden in de markt. Ze zijn eenvoudig te integreren in uw omgeving en bieden volledige ondersteuning voor CAD-toepassingen.
  

Vraag ons om advies welke CAD plotter het beste bij uw werkzaamheden past.

Grootformaat Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 31 maart 2017 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, maximaal 350,00 EURO (afhankelijk van het aangeschafte type) retour op de bankrekening.

De oude printer wordt kosteloos door Canon Nederland retour gehaald. Om voor dit bedrag in aanmerking te komen dient Canon uiterlijk op 28 april a.s. het compleet ingevulde webformulier ( www.canon.nl/inruil ) te hebben ontvangen. Het bedrag wordt binnen 50 dagen op de rekening gestort.