REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Canon grootformaat printers en plotters

Grootformaat printers van A3 tot A0+, het gehele assortiment!

Inktcalculator

In ons assortiment treft u het grootste aanbod van Canon grootformaat printers aan, van technische tot (foto)grafische toepassingen. BouwXP beschikt over een landelijke serviceorganisatie met gecertificeerde monteurs van Canon. De reactietijden zijn kort en u bent verzekerd dat u het beste kunt halen uit uw printsysteem.

Als dé Canon Premium Reseller staan wij garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid en leveren gebruiksvriendelijke en duurzame Canon grootformaat oplossingen, passend binnen ieders budget. 

Van A3 tot A0+ printen

Van A3 tot A0+ kopiëren, printen, scannen, beheren en grootformaat documenten in zowel kleur als zwart-wit elektronisch distribueren voor technische en grafische toepassingen. Alles is mogelijk met het complete Canon portfolio van grootformaat printers, plotters, kopieerapparaten, afwerkingsapparatuur en software. Printtaak- en documentbeheeroplossingen voor uw grootformaat toepassingen.

Voor advies over grootformaat printers kunt u altijd contact opnemen met de afdeling verkoop.

Grootformaat Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 31 maart 2017 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, maximaal 350,00 EURO (afhankelijk van het aangeschafte type) retour op de bankrekening.

De oude printer wordt kosteloos door Canon Nederland retour gehaald. Om voor dit bedrag in aanmerking te komen dient Canon uiterlijk op 28 april a.s. het compleet ingevulde webformulier ( www.canon.nl/inruil ) te hebben ontvangen. Het bedrag wordt binnen 50 dagen op de rekening gestort.