REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Image Access grootformaat WideTEK scanners

 

De WideTek grootformaat A0 scanners. Geschikt voor CAD en grafische oplossingen.

De WideTEK scanners, voorzien van krachtige Scan2Net® software, zijn vaak geimiteerd maar nooit verslagen in scansnelheid, connectivity, image precisie, kleur zuiverheid en gebruikersvriendelijkheid.


Waarom een WideTEK scanner aanschaffen?

Lang voordat andere fabrikanten in grootformaat scanners zelfs overwogen om netwerkconnectiviteit  te realiseren, besloot Image Access om eigen en verouderde technologieën te vervangen door het technologisch platform, Scan2Net®. In de tussentijd is Scan2Net® uitgegroeid tot een erkende standaard voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Door erkenning van het potentieel van 's werelds snelste algemeen beschikbare en niet merk gebonden verbinding beschikbaar voor apparaten, TCP / IP, kunnen Image Access scanners ongeëvenaarde prestaties en hoogste veiligheid op de laagste connectiviteit realiseren.

Ook was Image Access de eerste fabrikant welke de fluorescentielampen vervangen had door heldere witte LED-verlichting. Een optimale verlichting met een levensduur van 50.000 uur zonder warming-up en IR / UV-vrij zijn gegarandeerd.

Standalone systemen, met een focus op snel opstarten, inclusief controller en volledig operationeel via touchscreen voor een ongekend gebruikersgemak zijn al jaren in het design van de systemen opgenomen.

Vandaag de dag heeft Image Access grootformaat scanners in diverse afmetingen geleverd op duizenden locaties over de wereld. In gebruik bij bibliotheken (boekscanners), archieven, universiteiten en museums, industrie, overheid, in de bouw en bij het MKB.

Meer informatie?

Indien u meer informatie over de WideTEK scanners wenst, neem dan gerust contact met ons op!

Tel:     (+31) 0615147634

Email: [email protected]