REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Canon Grootformaat Multifunctional printer met scanner

Uitermate geschikt voor bouwtekeningen scannen

De Canon grootformaat multifunctional printer met scanner is vaak de ideale oplossing voor werkgroepen van elke grootte, zoals technische bureaus en CAD-ontwerpers, architecten en ingenieurs, en geografische en ontwerpprojecten. Deze veelzijdige scan- en printoplossing is ontworpen om te voldoen aan de snelheids- en nauwkeurigheidsvereisten voor CAD/GIS met een gebruiksvriendelijkheid voor alle soorten printopdrachten. 

Let op! Deze scanner werkt alleen in combinatie met een Canon imagePROGRAF iPF printer type iPF750, iPF760, iPF765, iPF770, iPF780, iPF785, iPF815, iPF825, iPF830, iPF840, iPF850 en iPF8400SE. Zonder de fysieke aanwezigheid van deze iPF printers is de scanner NIET te gebruiken!

Diverse combinaties A0 scannen mogelijk

De M40 scanners zijn beschikbaar in twee varianten: Inclusief 22-inch touchscreen waarbij u zelf een Windows PC moet aanleveren, of een All-in-One (AIO) 19.5 inch touchscreen inclusief PC. Met beide systemen zijn de gescande tekeningen makkelijk te bewerken voor opslag. De M40 scanner is geschikt voor normaal gebruik.

De L-series scanners zijn beschikbaar in de varianten 24-inch (iPF670 printer met L24 scanner) en 36-inch (iPF770 printer met L36 scanner). Deze scanners zijn alleen geschikt als u maar 'af en toe' hoeft te scannen.

Uiteraard zijn er ook de heavy-duty combinaties beschikbaar zoals de PlotWave en ColorWave combinaties. Deze verkopen wij nooit via de webshop daar we graag adviseren welke systemen voor welk gebruik geschikt zijn.

Moet u andere documenten dan 'bouwtekeningen' scannen? Grotere hoeveelheden met batch scanning? Dan zijn andere scanners beter geschikt. Ook hierin kunnen wij u adviseren.

Voor advies over de Canon grootformaat multifunctional printer met scanner kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.