REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Grootformaat A0 Multifunctionals: print, scan & copy

Aanbod grootformaat multifunctional apparatuur

Het aanbod grootformaat multifunctionals, ofwel All-in-One plotters, ofwel grootformaat MFP, bestaat uit een totaaloplossing in kleuren- of zwart-wit workflowsysteem voor iedereen die documenten van groot formaat snel en gemakkelijk, nauwkeurig en gedetailleerd moet printen, scannen, archiveren en distribueren.

Welke systemen beschikbaar?

Sinds een aantal jaren bieden de grote printerfabrikanten, Canon en HP, de mogelijkheid om naast het printen van uw tekeningen deze ook te scannen én kopiëren. Hiervoor hebben zij externe technologie gekoppeld aan de eigen printers. Soms zijn de scanners in één behuizing verwerkt, soms betreft het een ‘opbouw’ boven de printer.

Onze ervaring is dat gebruikersgemak prevaleert boven merkgebondenheid. Een groot beeldscherm met de juiste software waarmee u de gescande tekeningen meteen kunt bewerken of opslaan verdient de voorkeur dan een klein beeldschermpje op de printer waarbij je totaal geen controle hebt over de gescande of te kopiëren tekeningen.

Dan nog de vele verhalen van resellers welke alleen maar willen verkopen om de targets te halen. De Canon en HP scanners zijn wel geschikt om CAD tekeningen of plattegronden te scannen, maar niet geschikt voor grafische scans, batchscanning of andere toepassingen. Er is namelijk een groot verschil in CIS en CCD technologie. Vaak zijn deze scanners ook beperkt in scanlengte, document dikte, etc. Laat u daarom eerst goed informeren door ons.

BouwXP was één van de eerste bedrijven in Nederland die deze configuraties kon aanbieden en beschikt hierdoor over veel kennis van de markt en oplossingen. Naast de gangbare merken MFP's bieden wij ook eigen samengestelde "All-in-One" machines aan. Stuk voor stuk bekroond met diverse Awards.

Om U beter van dienst te kunnen zijn of gewoon omdat U meer informatie wenst te ontvangen, kunt U voor vragen over een multifunctional contact opnemen met de afdeling verkoop.