REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Leasen van grootformaat apparatuur

BouwXP kan een machine aan u leasen voor een aantrekkelijk bedrag per maand.

Leasing biedt als financieringsinstrument een aantal bijzondere voordelen:

  • Bescherming van uw liquiditeitspositie
  • Optimale besteding van uw werkkapitaal
  • Behoud van kredietfaciliteiten bij uw huisbankier
  • Eenvoudige budgettering van toekomstige kosten
  • Mogelijkheid tot aanschaf van kapitaalgoederen naar gelang van de behoefte, niet op basis van beschikbaarheid van financiële reserves

Bescherming van liquiditeit
Tijdens de gehele leaseperiode worden iedere maand dezelfde bedragen betaald. Dit betekent dat u als gebruiker uw betalingen kunt spreiden over de verwachte levensduur van de apparatuur. Over- en onderliquiditeit kunnen op deze manier worden vermeden. Zo komt uw liquiditeitspositie niet in gevaar.

Optimale cash flow
Wanneer snel verouderende bedrijfsmiddelen zoals IT-apparatuur met contant geld worden betaald, legt dat een groot beslag op het beschikbare werkkapitaal. Leasing biedt het voordeel dat de schaarse middelen daar ingezet kunnen worden waar ze het meest nodig zijn.

Behoud van kredietfaciliteiten
Leasecontracten hebben geen invloed op de kredietwaardigheid van ondernemingen. De kredietfaciliteiten waarover u beschikt bij uw huisbankier blijven dan ook onaangetast.

Indien u interesse heeft in de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Tel:      (+31) 06 15 14 76 34

Email:  [email protected]