REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Leasen van grootformaat apparatuur

BouwXP kan voor U een leaseaanvraag indien. Wij werken samen met Grenkefinance NV.

Grenkefinance NV is een dochteronderneming van GRENKELEASING AG, een van de grootste onafhankelijke dienstverleners op het gebied van IT-financiering. Grenkefinance NV is aan geen enkele bank of producent gebonden. Zij kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in de leasingbranche, en de markt voor financiering van IT-apparatuur en -technologie. Met 49 vestigingen in 19 Europese landen zijn zij in staat zowel nationaal als internationaal opererende klanten op lokaal niveau effectief in financieringsaangelegenheden te ondersteunen en van deskundig advies te voorzien.

Leasing biedt als financieringsinstrument een aantal bijzondere voordelen:

  • Bescherming van uw liquiditeitspositie
  • Optimale besteding van uw werkkapitaal
  • Behoud van kredietfaciliteiten bij uw huisbankier
  • Eenvoudige budgettering van toekomstige kosten
  • Mogelijkheid tot aanschaf van kapitaalgoederen naar gelang van de behoefte, niet op basis van beschikbaarheid van financiële reserves
     
Bescherming van liquiditeit
Tijdens de gehele leaseperiode worden iedere maand dezelfde bedragen betaald. Dit betekent dat u als gebruiker uw betalingen kunt spreiden over de verwachte levensduur van de apparatuur. Over- en onderliquiditeit kunnen op deze manier worden vermeden. Zo komt uw liquiditeitspositie niet in gevaar.

Optimale cash flow
Wanneer snel verouderende bedrijfsmiddelen zoals IT-apparatuur met contant geld worden betaald, legt dat een groot beslag op het beschikbare werkkapitaal. Leasing biedt het voordeel dat de schaarse middelen daar ingezet kunnen worden waar ze het meest nodig zijn.

Behoud van kredietfaciliteiten
Leasecontracten hebben geen invloed op de kredietwaardigheid van ondernemingen. De kredietfaciliteiten waarover u beschikt bij uw huisbankier blijven dan ook onaangetast.

Eenvoudige procedure
Accepteert de klant ons leasevoorstel, dan wordt door BouwXP online een contract opgemaakt dat U per e-mail krijgt toegestuurd. Zodra wij het contract weer ontvangen hebben, voeren wij een kredietwaardigheidstest uit. Na goedkeuring betaald Grenkefinance het factuurbedrag aan BouwXP, en de klant betaalt aan Grenkefinance een vast bedrag per maand (wordt verrekend per kwartaal!). Simpeler kan het niet!

Snelle service
Leaseaanvragen die worden ingediend door de vakhandel worden binnen 20 minuten door Grenkefinance behandeld en afgerond.