REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

In-House printers grootformaat

Canon iPF6400SEIn de zakelijke markt - in het bijzonder de Retail en Hospitality-branche - groeit de vraag naar grootformaat printers die gebruikers in staat stellen in-house en tegen lage kosten posters van goede kwaliteit te produceren. Zodat zij minder afhankelijk zijn van leveranciers en volledige controle houden over wat en wanneer ze printen.

Cruciaal voor in-house printen
De focus van ons in-house printing concept is gericht op functies die cruciaal zijn voor de in-house productie van posters en POS-materialen. In de ‘Fast Mode’ produceren diverse modellen printers binnen één minuut een poster op A1-formaat op gecoat papier. De printers vergen lage investerings- en gebruikskosten, omdat ze specifiek zijn ontwikkeld voor gebruikers op instapniveau.


Kenmerken meestverkochte in-house printers
Een belangrijk kenmerk van de nieuwste modellen printers is de zes-kleuren LUCIA-EX inktset met inkt op basis van pigmenten in plaats van kleurstoffen. Deze inkt garandeert een lange levensduur van prints en is compatibel met een breed scala van printmaterialen. De samenstelling van de inktset kan resulteren in een lager inktverbruik, omdat minder inkt nodig is voor de reproductie van bepaalde kleuren. De printers produceren opvallende graphics met levensechte weergave van rode en oranje kleurtinten – kleuren die vaak voorkomen op posters en POS-materialen. Sub-inkttank maakt non-stop printen - of ‘Hot Swap’ - tijdens het vervangen van de inkt mogelijk en zorgt zo voor een maximale productiviteit.

Nog niet overtuigd?
Bekijk dan eens deze filmpjes. Zo makkelijk kan het zijn om uw eigen promotiemateriaal te printen. Eenvoudig, snel en bovendien goedkoop! Laat u meteen adviseren door ons en maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom of op uw eigen kantoor.

Wij leveren een totaalconcept waarmee u de omzet kunt verhogen door de perfecte communicatie met uw klanten.

 
Geen producten gevonden...