REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Digitaliseren van uw tekeningen

digitaliseren van een bouwtekening

Uw bedrijf moet veel bouwkundige calculaties maken. Grootformaat tekeningen uittrekken om de m¹, m² of m³ te bepalen is vaak een tijdrovende klus. Maar deze kentallen hebt u wel nodig om een begroting op te stellen. Wat nu als er efficiëntieverbetering behaald kan worden met een softwaretool waarbij u eenvoudig en snel uw eenheden kunt bepalen?
Een digitizer, of elektronisch tekentablet / tekenbord, biedt u vaak de hulpmiddelen die het uittrekken van hoeveelheden vanaf een tekening aanzienlijk kan vereenvoudigen en u zelfs en reële tijdswinst kan opleveren van 80% op alleen al het uittrekwerk! Bij het ‘inprikken’ van een tekening worden de resultaten al meteen weergegeven in stuks, lengte, oppervlakte of kubieke meters. Deze uittrekstaten kunt u uitprinten of exporteren naar b.v. Excel of Word. Hierdoor is de groep gebruikers zeer groot. De daadwerkelijke gebruikers zijn meestal, tekenaars, calculatoren, werkvoorbereiders, constructeurs en materiaalplanners.