REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

SmartLF Gx+ T56 kleuren 1422mm scanner

Merk :
Artikelnummer:
01E017UK
EAN:
SKU:
Prijs inclusief BTW:
€15.112,90
Prijs exclusief BTW:
€12.490,00
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Colortrac SmartLF Gx+ T56 grootformaat scanner

Voordelen Scanbreedte: 56-inch / 1423mm   Voordelen Scan snelheid 8-bit grey 200dpi: 23 cm/sec     
Voordelen Optische resolutie: 1.200 dpi   Voordelen Scan snelheid 24-bit color 200dpi: 4 cm/sec  
Voordelen Extended resolutie: 2.400 dpi   Voordelen Interface: HighSpeed USB 2  
Voordelen Mediadikte: 20mm   Voordelen Platform: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, 32/64-bit  
Voordelen Scan nauwkeurigheid: +/- 1 pixel   Voordelen Software: inclusief SmartLF EZ Touch  
Voordelen Image technologie: 8x CCD camera's   Voordelen Scannen naar: bestand, printer (kopiëren), e-mail, USB, Cloud  
Voordelen Beschikbaar in monochrome, kleur, express kleur   Voordelen Bestandsindeling: standaard TIFF, JPEG, PDF, ISIS, TWAIN  

 

Colortrac std sensor type ss Colortrac std scan size 25 Colortrac std optical dpi 1200 Colortrac std max dpi 2400 Colortrac std interface usb3 Colortrac std instant on true Colortrac std paper load up Roho

Colortrac SmartLF Gx+ T56 grootformaat scanner

De zesde generatie SmartLF Gx+ T56 ENERGY STAR® gekwalificeerde scanners combineren een unieke, door Colortrac ontworpen, bi-directionele LED-licht systeem dat weinig energie verbruikt, een langere levensduur en minder milieubelasting geeft in combinatie met superieure kleur attributen van CCD camera’s.

Scherpe en nauwkeurig - prachtige kleuren

De SmartLF Gx+ T56 is perfect voor het vastleggen van scherp gedefinieerde details op technische tekeningen en kaarten. Evenals levendige, accurate kleuren voor grafische professionals.

SmartLF Gx+ T56 grootformaat scanners beschikken over alle voordelen van CCD-technologie.

  • Superieure kleurenbeelden.
  • Het vermogen om een breed gamma (waaier van kleuren) en een hoog dynamisch bereik (het vermogen om detail te zien in donkere en lichte gebieden) te scannen.
  • In combinatie met 1200 dpi optische resolutie, de hoogste optische resolutie beschikbaar in een CCD grootformaat scanner in de markt van vandaag. Dit maakt ze ideaal voor het vastleggen van levendige, accurate kleuren voor grafische professionals en scherp gedefinieerde lijndetails op technische documenten en kaarten.
     

SmartLF Gx+ T56 scanners gebruiken een geavanceerde 2+3 wiel gedreven Actief Papier Transport (APT) systeem dat nauwkeurige document positionering behoudt als het document door de scanner gaat gecombineerd met heldere witte bi-directionele LED-verlichting. APT betekent dat zelfs gevouwen documenten nauwkeurig en schaduwvrij gescand worden.

Beelden worden gescand met 48-bits (kleur) of 16-bits (zwart-wit), met de beste 24 en 8-bit data.

Alle voordelen van CCD - zonder de nadelen

Traditionele CCD-scanners hebben een superieure kleurenspectrum maar worden benadeeld door hun TL-verlichting. Door het gebruik van witte LED's in plaats van TL-buizen, is de SmartLF Gx+ T56 in staat om de voordelen van de CCD te maximaliseren en bespaart tijd en energie.

Geen opwarmen, geen wachttijden
Terwijl een fluorescent verlichte scanner pas vijf minuten na het inschakelen gebruikt kan worden, moet je deze ongeveer een uur laten opwarmen, zodat de buizen hun optimale lichtsterkte en temperatuur bereiken. Als u dit niet doet, kan de kleur en overlapping van camera’s tot onnauwkeurigheden leiden.

De SmartLF Gx+ T56's witte LED-verlichting produceert hoogwaardige kleur, net als TL-verlichting. Echter, omdat LED's werken met een stabiel lichtspectrum vanaf het moment van aanzetten (koud) tot uren na gebruik (warm), hoeft je niet te wachten tot ze op gewarmd zijn voordat u de scanner kunt gebruiken voor het beste effect. Zet hem gewoon aan en scan!

Aanzienlijke energiebesparing
De SmartLF Gx+ T56 gebruikt bijna 30% minder stroom bij het scannen en 94% minder stroom bij inactiviteit.

De scanner heeft een programmeerbare timer die het apparaat zal schakelen naar energiebesparende (ENERGY STAR®)-modus wanneer deze niet wordt gebruikt gedurende de gedefinieerde periode.

Licht voor het leven
Terwijl je normaal zou verwachten dat de fluoriserende TL-buizen om de twee vervangen dienen te worden, hebben LED's een erg lange levensduur. In tegenstelling tot fluorescentiebuizen welke de hele tijd aan blijven indien de scanner wordt ingeschakeld, gaan LED’s alleen aan tijdens het eigenlijke scanproces. Ze hebben een geschatte levensduur van 50.000 uur wat neerkomt op meer dan zes jaar constant 24/7 scannen!

Minder kalibratie
Fluorescent verlichte scanners vereisen vaker kalibratie omdat de TL-buizen na verloop van tijd de kenmerken veranderen. LED’s geven een constante hoge kwaliteit.

Geen kwik
In tegenstelling tot TL-buizen bevatten LED's geen kwik waardoor ze milieuvriendelijker zijn.

Meer camera's - meer nauwkeurigheid

De SmartLF Gx+ T56 heeft acht CCD camera's over de volledige scanbreedte voor het minimaliseren van geometrische vervorming. Meer dan enige andere vergelijkbare grootformaat scanners.

Traditionele CCD scanners zijn gevoelig in nauwkeurigheid. Problemen veroorzaakt door de sensor kunnen een verkeerde uitlijning veroorzaken. Deze worden geminimaliseerd in de SmartLF Gx+ T56 scanner door de huisvesting van de zes CCD’s welke stevig bevestigd zijn in een frame.

Hoge productiviteit

Hoge snelheid in scannen
De Gx+ T56 is een snelle scanner. Monochrome 30cm per seconde (200 dpi). Als je hoog volume wilt scannen in kleur, kies dan voor de Express uitvoering welke kleur scant in 10cm per seconde (200 dpi).

Gigabit Ethernet-connectiviteit
De SmartLF Gx+ T56 grootformaat scanner kan in een netwerk gehangen worden. De scanner beschikt over een Gigabit Ethernet-verbinding, evenals een USB2 aansluiting. Een Gigabit Ethernet verzendt gegevens tussen de scanner en de pc sneller dan een USB2. Ook kunt u de scanner overal plaatsen met de netwerk-aansluiting. Dit in tegenstelling met een USB2 waarbij een PC in de buurt moet staan.

"Scan-it-once"-filosofie (Vereist SmartWorks Pro-software, niet inbegrepen bij de scanner.)
Met andere grootformaat scanners moet je soms meerdere pre-scans maken van de geselecteerde delen van de tekening om scaninstellingen goed te krijgen. Met de SmartLF Gx+ T56 grootformaat scanner en SmartWorks Pro software kunt u die u slechts in één keer scannen waarbij u in real-time beeldverbeteringen en aanpassingen kunt doorvoeren voordat u de scan opslaat. Dus geen mislukte batch scannen. Altijd volledige controle op kwaliteit.

Een bijkomend voordeel is dat het aantal te scannen documenten geminimaliseerd wordt en eventuele slijtage aan de scanner en document minder worden.

Intelligent Adaptive Thresholding (IAT)
Met IAT kunt u een sneller en betere kwaliteit scans van vuile documenten maken. De gratis met de SmartLF Gx+ T56 breedformaat scanner geleverd SmartWorks EZ Touch software heeft drie IAT instellingen; SmartWorks Pro-software (niet inbegrepen bij de scanner) heeft uitgebreide IAT die u kunt instellen in real time via schuifbalken.

Behoudt delicate originelen

SmartLF Gx+ T56 Geavanceerde Actieve Papier Transport beschermt uw documenten. De SmartLF Gx+ T56 Geavanceerde Actieve Papier Transport (APT) past de minimale kracht die nodig is voor het behoud van kwetsbare originelen aan, terwijl het bereik van de benodigde druk en nauwkeurigheid een opbrengst verzekeren waarbij de beelden scherp en schaduw vrij zijn. We kunnen zelfs een krant scannen via de SmartLF Gx+ T56 breedformaat scanner zonder gebruik van een document draagvel. Dat kan niet bij veel andere grootformaat scanners!

Gemakkelijk te gebruiken

Eenvoudig, competent meegeleverde software
De meegeleverde SmartWorks EZ Touch software is ontworpen voor gebruik door niet-gespecialiseerde gebruikers en is zeer eenvoudig te gebruiken en biedt alle basis functionaliteiten voor het scannen naar bestand die u nodig hebt.

Eenvoudig bedieningspaneel
U hebt toegang tot alle belangrijke functies met het eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel op de scanner. Deze bevat knoppen voor scannen, kopiëren, Stop, Rewind en Forward.

Plug 'n' Play USB2 interface
Sluit de scanner op uw pc aan en gebruik deze meteen.

Weinig onderhoud

De SmartLF Gx+ T56 vereist minimale onderhoud en kalibratie. De meegeleverde utility software voorziet u van alle onderhouds-applicaties die u nodig hebt om uw grootformaat scanner in goede conditie en up-to-date te houden met de nieuwste firmware en drivers.

De glasplaat wordt door magneten verbonden voor snelle en gemakkelijke verwijdering of vervanging en er is een gemakkelijke toegang tot de SmartLF Gx+ T56 papierinvoer voor eventuele reiniging.

Milieuvriendelijk

De SmartLF Gx+ T56 breedformaat scanner is RoHS compliant, energiezuinig (ENERGY STAR®) en heeft geen TL-lampen die kwik bevatten. Hierdoor is deze geschikt voor het recyclen van componenten, en is de scanner geoptimaliseerd voor een stille werking.

Upgraden mogelijk

De SmartLF Gx+ T56 grootformaat scanner is verkrijgbaar in drie modellen: m (monochroom), c (kleur) en e (express kleur). Als uw eerste vereiste een het monochrome scannen is (zwart/wit of grijstinten) kunt u altijd upgraden naar kleur wanneer u het nodig hebt. U kunt uw scanner snel en eenvoudig upgraden, via e-mail.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen