REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Professional SC 25 MFP A1 scanner

Merk :
Prijs inclusief BTW:
€3.267,00
Prijs exclusief BTW:
€2.700,00
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Colortrac Professional SmartLF SC 25 MFP Solution A1 scanner

vinkjegroen Scanbreedte: 25-inch / 635mm   vinkjegroen Scan snelheid 8-bit grey 200dpi: 33cm/sec   
vinkjegroen Optische resolutie: 1.200 dpi   vinkjegroen Scan snelheid 24-bit color 200dpi: 8 of 15cm/sec  
vinkjegroen Extended resolutie: 2.400 dpi   vinkjegroen Interface: SuperSpeed USB 3.0. Tot 85 MBytes / sec  
vinkjegroen Mediadikte: 2mm   vinkjegroen Platform: Windows 7, Windows 8, 32-bit and 64-bit  
vinkjegroen Scan nauwkeurigheid: +/- 1 pixel   vinkjegroen Software: inclusief SmartLF Touch  
vinkjegroen Image technologie: SingleSensor digitaal CIS/LED   vinkjegroen Scannen naar: bestand, printer (kopiëren), e-mail, USB, Cloud  
vinkjegroen Kleurenscanner   vinkjegroen Bestandsindeling: standaard TIFF, JPEG, PDF, etc.  

 

Colortrac std sensor type ss Colortrac std scan size 25 Colortrac std optical dpi 1200 Colortrac std max dpi 2400 Colortrac std interface usb3 Colortrac std instant on true Colortrac std paper load up


De nieuwe en compacte SmartLF SC 25 MFP grootformaat scanner is de beste algemene oplossing voor het scannen van grootformaat technische tekeningen en kleuren afbeeldingen tot Arch D, ANSI D, ISO A1 of B2 formaat. Dankzij zijn compacte formaat, is het een ideale scanner voor het MKB, Architecten, Techniek, Bouw, Facilitair Management of Electronic Document Capture (EDC). Met behulp van de optionele documentgeleider is het mogelijk om de documenten in te voeren en uit te nemen aan de voorkant van de scanner. Hierdoor wordt de gebruiksruimte beperkt.

SingleSensor Technology

De SmartLF SC 25 MFP is een perfecte toevoeging in het groeiende aanbod van grootformaat scanners met behulp van de SingleSensor technologie voor digitale beeldbewerking. Deze gepatenteerde Colortrac uitvinding combineert Contact Image Sensor (CIS), in één robuuste unit, dat een aanzienlijk hogere optische kwaliteit en scherpte mogelijk maakt. De 25 inch (635 mm) brede scanner beschikt over 30.000 sensoren en een speciaal ontworpen bi-directionele LED-verlichting.

Deze technieken werken samen om optische fouten tot een minimum te verminderen en zorgen ervoor dat alle scan- en kopieerdata van de hoogst mogelijke kleur en maatnauwkeurigheid zijn. Schaduweffecten in de plooien van gevouwen documenten worden ook verminderd door de innovatieve actieve drukrol welk een document zachtjes tegen de SingleSensor drukt. De SmartLF SC 25 maakt gebruik van een “instante lage energie verlichting technologie” en is Energy Star gekwalificeerd. De scanner is vervaardigd om te voldoen aan alle relevante veiligheids- en elektrische normen.

Grotere documenten invoer met automatische formaatherkenning

De Colortrac SmartLF SC 25 MFP beschikt over een groot platform om documenten sneller en gemakkelijker te laden. SC 25 is de eerste Colortrac scanner welke ontworpen is om uw document in het midden van de scanner in te voeren waarna de software automatisch de afmeting van uw document bepaalt. Een handige hulp om u te laten zien wat u aan het scannen bent en ook om gekreukelde documenten efficiënter te laden. Voor documenten die voldoen aan de standaard tekening papierformaten (handmatige modus) kan de tekening aan de zijkant van het platform ingevoerd worden. De maximale mediabreedte van de SC 25 is 27 inch (686 mm) en aanvaardt documenten en kaarten tot 0,08 inch (2 mm) dik. Dit is meer dan genoeg om aan de eisen van de AEC, CAD, GIS en het merendeel van het werk van copyshops of servicebureaus te voldoen.

Dynamische Document doorvoer
De SmartLF SC 25 SingleSensor maakt het gebruik van een vereenvoudigde doorvoer mogelijk zodat het document altijd in contact blijft met de scansensoren. Door de aangedreven rollen aan weerszijden van de sensoren en de actief zachte drukrol die over de volledige lengte van de SingleSensor aanwezig is, kan de scanner dynamisch en actief reageren tegen eventuele optische storingen veroorzaakt door documenten zoals gescheurd en gekreukt papier. Deze technologie zorgt ervoor dat gevoelige of breekbare media zoals kranten en oude blauwdrukken veilig en zonder probleem nauwkeurig kunnen worden gescand.

SuperSpeed PC Interface
De SmartLF SC grootformaat scanner serie zijn de eerste scanners welke over de nieuwste SuperSpeed USB 3.0 digitale interface beschikken. Met een enorme toename van de interne data overdrachtsnelheid (factor x 10), werkt de nieuwe USB 3.0-interface op maximaal 5Gb/sec. In termen van snelheid van de opgeslagen scandata op de computer, beschikt u over meer dan het dubbele van de vorige snelheid van 28MB/sec (USB2) tot 65 -85 MB / sec voor USB3, afhankelijk van de computer fabrikant. SuperSpeed USB 3.0 is uniek voor Colortrac en laat de SmartLF SC 25 scannen op volle snelheid met behulp van hogere resoluties over bredere documenten dan ooit tevoren.

Voor een computer zonder een USB3 aansluiting verbeterde de SmartLF SC 25 het USB2 circuit en realiseert hiermee een verbetering van 25% in datasnelheid (35MB/sec) boven het voorheen opgenomen industrie gemiddelde met een overdrachtsnelheid van 28MB/sec voor een normale USB2 uitgeruste PC.

Door de hogere overdrachtsnelheid van gegevens geeft de SmartLF SC 25 de operator meer vrijheid om breder te scannen en op hogere resoluties, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. Als u grote hoeveelheden moet archiveren dan is de SmartLF SC 25 de perfecte oplossing.

De Colortrac scanners zijn voorzien van de standaard SmartWorks Touch software. De MFP uitvoeringen van SmartWorks Touch MFP software voor het eenvoudig bewerken van uw scans. Als uw technische tekeningen ernstig vervuild of in slechte staat zijn, bevelen wij de optionele SmartWorks Pro software aan. Met deze software is het mogelijk om snel en makkelijk uw technische tekeningen of blauwdrukken op te schonen. 

pdf   Productsheet Colortrac SmartLF SC 25 scanner  
 pdf  Productsheet Colortrac SmartWorks Touch software  
 pdf  Productsheet Colortrac SmartWorks PRO software  

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen