REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

Canon Imageprograf Tm-300 L36EI A0 CAD/GIS plotter met scanner

Merk :
Prijs inclusief BTW:
€4.670,60
Prijs exclusief BTW:
€3.860,00
  • Informatie
  • Reviews

Gebruik
De TM-300 is een grootformaat printer die veel gebruikt wordt in de bouw, engineering en de retail sector. Door het compacte ontwerp is het erg geschikt om de plotter te gebruiken in bijvoorbeeld bouwketen of kleine kantoren.

Afdrukken
De plotter maakt A0 afdrukken voor binnen- en buitentoepassingen tot een breedte van 36 inch (914mm). Dankzij de hot-swap inkttanks in de machine kun je ongehinderd blijven printen tijdens het wisselen van inktcartridges. Door het gebruik van 5 kleuren thermische Lucia TD-pigmentinkt zijn de afdrukken UV- en waterbestendig, wat veel gemak oplevert voor buitenprojecten. In combinatie met het juiste waterbestendige papier zijn de afdrukken zelfs tijdens een regenbui te gebruiken.

Scannen/kopiëren
De 36 inch MFP scanner is eenvoudig te gebruiken om afdrukken te archiveren of te kopiëren tot en met A0 formaat. Er is minder installatieruimte nodig doordat de scanner geïntegreerd is bovenop de plotter. De scanner werkt parallel op de plotter met behulp van Lei-software, waardoor er gelijktijdig gescand en geprint kan worden. Scanbestanden kunnen verzonden worden op het netwerk of naar USB in de bestandtypes PDF, JPG of MPDF.

Media
De rolhouder van deze plotter is ontworpen om bijvoorbeeld (gecoat) papier, textiel, fotopapier of canvas eenvoudig te kunnen wisselen. Door op het 3 inch kleurentouchscreen van de machine een profiel te kiezen past de plotter automatisch de plotterinstellingen aan, waardoor er snel nieuwe afdrukken gemaakt kunnen worden.

Standaard meegeleverd:
-2/3 inch rolhouder RH2-35
-Printkop PF-06
-Snijmes CT-08
-Onderhoudscartridge MC-31
-Onderstel SD-32
-Montagebeugels
-Ethernet-kabel 2 meter
-Complete starterset PFI-120 cartridges

0 sterren op basis van 0 beoordelingen