REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

PRO-4000S 44" productieprinter

Merk :
Artikelnummer:
3309538
EAN:
4,55E+12
SKU:
3873C003
€3.180,00
Prijs inclusief BTW:
€3.660,25
Prijs exclusief BTW:
€3.025,00
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 29 juni 2018 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, EUR 350,00 retour op de bankrekening.

Canon imagePROGRAF PRO-4000S

De imagePROGRAF PRO-4000S, een nieuwe, professionele productieprinter van Canon en ontworpen voor kunstacademies, grafisch kunstenaars en ontwerpers. De imagePROGRAF PRO-4000S is uitgevoerd met een geavanceerd 8-inktsysteem met pigmentinkt, een nieuwe printprocessor en een nieuwe 1,28” printkop. Daarmee produceert dit model superieure prints op 1118mm breedte formaat. Naast wireless en cloud-connectiviteit beschikken gebruikers ook over de vrijheid om met populaire apps te printen vanaf een reeks aan slimme apparaten.

vinkjegroen Supersnel   vinkjegroen Ruimtebesparend ontwerp
vinkjegroen 1118mm printbreedte   vinkjegroen 2e rol optie
vinkjegroen 8-kleuren LUCIA PRO pigmentinkt   vinkjegroen Afdrukken zonder witrand
vinkjegroen 2.400 x 1.200 dpi resolutie   vinkjegroen 3.5" kleuren touchscreen
vinkjegroen 4 picoliter inktdruppelgrootte   vinkjegroen USB, Wi-Fi, Ethernet
vinkjegroen 160 / 330 / 700 ml inkttanks   vinkjegroen Gratis pluginsDe imagePROGRAF PRO-4000S levert binnen een mum van tijd, hoge volumes, uitstekende kwaliteit op grote formaten (maximaal 44").

Met een uniek 8-inktsysteem op basis van pigmentinkt produceert de imagePROGRAF PRO-4000S prints van professionele kwaliteit en met een groter kleurenbereik dan ooit. Tot de nieuwe serie LUCIA PRO-inkt behoren nu ook Photo Black, Matt Black, Grey en Photo Grey. Samen met de gespecialiseerde Chroma Optimizer ink zorgen deze voor hoogwaardige zwart-wit prints met een hogere zwarting en een uniforme glans. De imagePROGRAF PRO-4000S helpt gebruikers ook bij het produceren van prints met vloeiende gradaties, minder korrelvorming en een ‘anti-bronzing’-effect.

Het nieuwe, ingebouwde L-COA PRO Image Processing System stelt de imagePROGRAF PRO-4000S in staat de juiste balans en mengverhouding tussen de inktkleuren te gebruiken om productieprints van professionele kwaliteit te produceren.

De nieuwe printer biedt de mogelijkheid te kiezen uit 17 typen papier met door Canon goedgekeurde ICC-profielen, zoals glossy, semi-glossy en mat. Daarmee geeft de printer gebruikers de vrijheid om het papier te kiezen dat exact aansluit bij hun artistieke wensen.

Voordelen

Nieuw: printkop met geavanceerde precisie
Met de nieuwe volledig geïntegreerde printkop met 8 kleuren uit de imagePROGRAF PRO-serie kunt u nog sneller printen met uitzonderlijke printkwaliteit. Deze is maar 1,28” breed, waardoor de inkt efficiënt en uiterst precies wordt gespoten, zonder kleurverschillen.

Nieuw: LUCIA PRO-pigmentinkt
LUCIA PRO-pigmentinkt is nieuw ontwikkeld voor de imagePROGRAF PRO-serie voor prints met een groot kleurenbereik, buitengewone kleurweergave, superieure reproductie van donkere gebieden, weinig korrelvorming en goede glanseigenschappen.

Nieuw: beeldverwerkingsmodule
De printers uit de imagePROGRAF PRO-serie zijn voorzien van een nieuw ontworpen beeldverwerkingsmodule: L-COA PRO. Hiermee worden de nieuwste, meest geavanceerde beeldverwerkende algoritmen van Canon gecombineerd met een nieuw ontwikkeld ASIC (application-specific integrated circuit) voor de verwerking van gegevens en afbeeldingen met hoge resolutie, waardoor de beste printkwaliteit met een hoge snelheid wordt geleverd.

Nieuw: solide platform voor de beste kwaliteit
De printers uit de imagePROGRAF PRO-serie zijn voorzien van een gloednieuw mechanisch platform. Dankzij de zeer innovatieve structuur van het onderstel is het frame buitengewoon solide, waardoor de afstand tussen de printkop en media heel precies wordt gepositioneerd. Hierdoor is er bijna geen sprake meer van schommelingen bij zeer precieze inktplaatsing met minimale kleurverschillen.

Roleenheid met twee rollen
De optionele roleenheid met twee rollen functioneert als een extra papierrol of als een take-up unit voor geprinte uitvoer. Media kunnen met het geprinte oppervlak naar binnen of naar buiten worden opgerold.

Twee keer zo snel printen
De vier belangrijkste kleuren (C, M, Y, K) zijn symmetrisch geplaatst, waardoor de werking van de nieuwe printkop wordt verbeterd en er een goed evenwicht ontstaat tussen snel printen en printen met hoge kwaliteit. Posters kunnen tot wel twee keer zo snel worden geproduceerd vergeleken met de huidige modellen uit de imagePROGRAF-serie met 8 kleuren.

Kleurkalibratie
Elke keer weer worden de kleuren consistent geprint. Daarbij compenseert het systeem de verschillen die op termijn zijn ontstaan tussen de printers onderling.

Uitstekend softwareaanbod
De software die met de imagePROGRAF PRO-serie wordt meegeleverd, ondersteunt een breed scala aan formaten, geavanceerde opties en speciale functies waarmee u de efficiëntie van uw printers optimaliseert. En wat misschien nog handiger is: de software werkt zowel op Windows- als op Apple Macintosh-computers.

Inhoud doos
Printer, 1 x printkop, 3" kernadapter voor papier, netsnoer EU & UK, 1 set startinktcartridges, installatiehandleiding, folder Veiligheid/standaardomgeving, CD-ROM met gebruikerssoftware (OS X/Windows), PosterArtist Lite op CD-ROM, Europees biocide-informatieblad, Informatieblad van de Euraziatische Economische Unie, Belangrijke informatie, Quick Guide en printkopuitlijning

0 sterren op basis van 0 beoordelingen