REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

PRO-2000 24" A1 fotoprinter

Merk :
Artikelnummer:
3303493
EAN:
4,55E+12
SKU:
3303586
€3.025,00
Prijs inclusief BTW:
€2.776,95
Prijs exclusief BTW:
€2.295,00
 • Informatie
 • Reviews
 • Product Tags

Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 29 juni 2018 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, EUR 250,00 retour op de bankrekening.

Canon imagePROGRAF PRO-2000

De imagePROGRAF PRO-2000, een nieuwe, professionele fotoprinter van Canon en ontworpen voor kunstacademies, grafisch kunstenaars, ontwerpers en professionele fotografen. De imagePROGRAF PRO-2000 is uitgevoerd met een geavanceerd 11-inktsysteem met pigmentinkt en extra chrome optomiser, een nieuwe printprocessor en een nieuwe 1,28” printkop. Daarmee produceert dit model superieure prints op A1-formaat. De nieuwe functie ‘Crystal-fidelity’ garandeert dat foto’s die met Canon EOS-camera’s zijn gemaakt natuurgetrouw en met uitzonderlijke precisie zijn te reproduceren. Naast wireless en cloud-connectiviteit beschikken gebruikers ook over de vrijheid om met populaire apps te printen vanaf een reeks aan slimme apparaten.

vinkjegroen Supersnel, A1   vinkjegroen Ruimtebesparend ontwerp
vinkjegroen 610mm (A1) printbreedte   vinkjegroen Optionele 2e rolunit
vinkjegroen 12-kleuren LUCIA PRO pigmentinkt met chrome optimiser   vinkjegroen Afdrukken zonder witrand
vinkjegroen 2.400 x 1.200 dpi resolutie   vinkjegroen 3.5" kleuren touchscreen
vinkjegroen 4 picoliter inktdruppelgrootte   vinkjegroen USB, Wi-Fi, Ethernet
vinkjegroen 160 / 330 / 700 ml inkttanks   vinkjegroen Gratis plugins


Met een uniek 12-inktsysteem op basis van pigmentinkt produceert de imagePROGRAF PRO-2000 prints van professionele kwaliteit en met een groter kleurenbereik dan ooit. Tot de nieuwe serie LUCIA PRO-inkt behoren nu ook Photo Black, Matt Black, Grey en Photo Grey. Samen met de gespecialiseerde Chroma Optimizer ink zorgen deze voor hoogwaardige zwart-wit prints met een hogere zwarting en een uniforme glans. De imagePROGRAF PRO-2000 helpt gebruikers ook bij het produceren van prints met vloeiende gradaties, minder korrelvorming en een ‘anti-bronzing’-effect.

Het nieuwe, ingebouwde L-COA PRO Image Processing System stelt de imagePROGRAF PRO-2000 in staat de juiste balans en mengverhouding tussen de inktkleuren te gebruiken om fotoprints van professionele kwaliteit te produceren. Om de kwaliteit nog verder te verhogen, accepteert de printer ook 1200 ppi hoge resolutie beeldgegevens en is daarmee geschikt voor prints van opnamen die zijn gemaakt door moderne digitale camera’s met hoge pixelaantallen. Dit nieuwe systeem voor beeldverwerking zorgt voor vloeiende, dunne lijnen op de prints.

De nieuwe printer biedt de mogelijkheid te kiezen uit 17 typen papier met door Canon goedgekeurde ICC-profielen, zoals glossy, semi-glossy en mat. Daarmee geeft de printer gebruikers de vrijheid om het papier te kiezen dat exact aansluit bij hun artistieke wensen.

Voordelen

 • Dankzij de LUCIA PRO 12-inkt zijn de kleuren rijker en de zwarttinten dieper. Zo maakt u prints die uw foto's goed tot hun recht laten komen.
 • De nieuwe printkop van 1,28” werkt extra snel en levert prints van hoge kwaliteit.
 • Dankzij de optionele ondersteuning voor twee mediarollen kunt u papier blijven invoeren of de uitvoer automatisch verwerken.
 • Het fraaie zwarte ontwerp is voorzien van een stijlvolle rode lijn, waardoor u weet dat het systeem optimaal werkt met bijvoorbeeld de digitale EOS-camera's van Canon.
 • Deze is voorzien van een 3,5" LCD-kleurentouchscreen en een ergonomisch ontwerp met een platte bovenkant waar u de prints op kunt leggen.
 • U kunt snel en eenvoudig PDF- en JPEG-bestanden direct vanaf een USB-geheugenstick printen.
 • Wi-Fi-functionaliteit voor eenvoudig verbinden met en snel instellen van wireless netwerken. 
 • Gegarandeerde kleurconsistentie tussen taken en verschillende productielocaties.
 • 'Hot swap'-inktcartridges met hoge capaciteit voor ononderbroken printen.
 • Met de Print Studio Pro-plug-in kunt u moeiteloos printen vanuit professionele bewerkingssoftware zoals Adobe Lightroom®, Adobe Photoshop® en Digital Photo Professional van Canon.

Nieuw: printkop met geavanceerde precisie
Met de nieuwe volledig geïntegreerde printkop met 12 kleuren uit de imagePROGRAF PRO-serie kunt u nog sneller printen met uitzonderlijke printkwaliteit. Deze is maar 1,28” breed, waardoor de inkt efficiënt en uiterst precies wordt gespoten, zonder kleurverschillen. 


Nieuw: LUCIA PRO-pigmentinkt
LUCIA PRO-pigmentinkt is nieuw ontwikkeld voor de imagePROGRAF PRO-serie voor prints met een groot kleurenbereik, buitengewone kleurweergave, superieure reproductie van donkere gebieden, weinig korrelvorming en goede glanseigenschappen.

Nieuw: beeldverwerkingsmodule
De printers uit de imagePROGRAF PRO-serie zijn voorzien van een nieuw ontworpen beeldverwerkingsmodule: L-COA PRO. Hiermee worden de nieuwste, meest geavanceerde beeldverwerkende algoritmen van Canon gecombineerd met een nieuw ontwikkeld ASIC (application-specific integrated circuit) voor de verwerking van gegevens en afbeeldingen met hoge resolutie, waardoor de beste printkwaliteit met een hoge snelheid wordt geleverd.

Nieuw: solide platform voor de beste kwaliteit
De printers uit de imagePROGRAF PRO-serie zijn voorzien van een gloednieuw mechanisch platform. Dankzij de zeer innovatieve structuur van het onderstel is het frame buitengewoon solide, waardoor de afstand tussen de printkop en media heel precies wordt gepositioneerd. Hierdoor is er bijna geen sprake meer van schommelingen bij zeer precieze inktplaatsing met minimale kleurverschillen.

Roleenheid met twee rollen
De optionele roleenheid met twee rollen functioneert als een extra papierrol of als een take-up unit voor geprinte uitvoer. Media kunnen met het geprinte oppervlak naar binnen of naar buiten worden opgerold.

Chroma Optimiser
De printers uit de imagePROGRAF PRO-serie gebruiken transparante Chroma Optimiser-inkt ter verbetering van printprestaties van hoge kwaliteit op glanzend papier.

Kleurkalibratie
Elke keer weer worden de kleuren consistent geprint. Daarbij compenseert het systeem de verschillen die op termijn zijn ontstaan tussen de printers onderling.

Crystal-fidelity uitvoerkwaliteit
De structuur, helderheid en textuur van foto's die bijvoorbeeld met een digitale EOS-camera van Canon zijn geschoten, komen geprint maximaal tot hun recht dankzij de unieke Crystal-fidelitykwaliteit met de Print Studio Pro-plug-in van Canon.

Uitstekend softwareaanbod
De software die met de imagePROGRAF PRO-serie wordt meegeleverd, ondersteunt een breed scala aan formaten, geavanceerde opties en speciale functies waarmee u de efficiëntie van uw printers optimaliseert. En wat misschien nog handiger is: de software werkt zowel op Windows- als op Apple Macintosh-computers.

Inhoud doos
Printer, 1 x printkop, 3" kernadapter voor papier, netsnoer EU & UK, 1 set startinktcartridges, installatiehandleiding, folder Veiligheid/standaardomgeving, CD-ROM met gebruikerssoftware (OS X/Windows), PosterArtist Lite op CD-ROM, Europees biocide-informatieblad, Informatieblad van de Euraziatische Economische Unie, Belangrijke informatie, Quick Guide en printkopuitlijning

0 sterren op basis van 0 beoordelingen