REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

PRO-1000 17" A2 fotoprinter

Merk :
Artikelnummer:
3152876
EAN:
8,71E+12
SKU:
0608C025
€1.073,00
Prijs inclusief BTW:
€1.101,10
Prijs exclusief BTW:
€910,00
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Canon imagePROGRAF PRO-1000

De imagePROGRAF PRO-1000, een nieuwe, professionele fotoprinter van Canon en ontworpen voor kunstacademies, grafisch kunstenaars, ontwerpers en professionele fotografen. De imagePROGRAF PRO-1000 is uitgevoerd met een geavanceerd 12-inktsysteem met pigmentinkt, een nieuwe printprocessor en een nieuwe 1,28” printkop. Daarmee produceert dit model in slechts zes minuten¹ superieure prints op A2-formaat. De nieuwe functie ‘Crystal-fidelity’ garandeert dat foto’s die met Canon EOS-camera’s zijn gemaakt natuurgetrouw en met uitzonderlijke precisie zijn te reproduceren. Naast wireless en cloud-connectiviteit beschikken gebruikers ook over de vrijheid om met populaire apps te printen vanaf een reeks aan slimme apparaten.

vinkjegroen Supersnel, A2 randloos in 3,35 minuten   vinkjegroen Ruimtebesparend ontwerp
vinkjegroen 432mm x 594mm (A2) printbreedte   vinkjegroen Papiercassette
vinkjegroen 12-kleuren LUCIA PRO pigmentinkt   vinkjegroen Afdrukken zonder witrand
vinkjegroen 2.400 x 1.200 dpi resolutie   vinkjegroen TFT LCD-scherm (ook in Nederlands)
vinkjegroen 4 picoliter inktdruppelgrootte   vinkjegroen USB, Wi-Fi, Ethernet
vinkjegroen 80 ml inkttanks   vinkjegroen Smart device & Cloud apps


Met een uniek 12-inktsysteem op basis van pigmentinkt produceert de imagePROGRAF PRO-1000 prints van professionele kwaliteit en met een groter kleurenbereik dan ooit. Tot de nieuwe serie LUCIA PRO-inkt behoren nu ook Photo Black, Matt Black, Grey en Photo Grey. Samen met de gespecialiseerde Chroma Optimizer ink zorgen deze voor hoogwaardige zwart-wit prints met een hogere zwarting en een uniforme glans. De imagePROGRAF PRO-1000 helpt gebruikers ook bij het produceren van prints met vloeiende gradaties, minder korrelvorming en een ‘anti-bronzing’-effect.

Het nieuwe, ingebouwde L-COA PRO Image Processing System stelt de imagePROGRAF PRO-1000 in staat de juiste balans en mengverhouding tussen de inktkleuren te gebruiken om fotoprints van professionele kwaliteit te produceren. Om de kwaliteit nog verder te verhogen, accepteert de printer ook 1200 ppi hoge resolutie beeldgegevens en is daarmee geschikt voor prints van opnamen die zijn gemaakt door moderne digitale camera’s met hoge pixelaantallen. Dit nieuwe systeem voor beeldverwerking zorgt voor vloeiende, dunne lijnen op de prints.

De nieuwe printer biedt de mogelijkheid te kiezen uit 17 typen papier met door Canon goedgekeurde ICC-profielen, zoals glossy, semi-glossy en mat. Daarmee geeft de printer gebruikers de vrijheid om het papier te kiezen dat exact aansluit bij hun artistieke wensen. De printer heeft ook een A2 cut sheet ondersteuning voor hoge kwaliteit prints op maximaal 17” papier.

Optimale integratie en verbeterde connectiviteit
Met de imagePROGRAF PRO-1000 zijn professionals in staat Canon’s Print Studio Pro plugin te gebruiken om snel te printen vanuit een reeks geavanceerde suites met software voor beeldbewerking, zoals Adobe Photoshop en Lightroom. De uitgebreide connectiviteitsopties van de imagePROGRAF PRO-1000 stellen gebruikers ook in staat te printen vanaf uiteenlopende apparaten, waaronder laptops, pc’s, tablets, smartphones en camera’s. De ondersteuning van cloud printing betekent in de praktijk dat foto’s die zijn opgeslagen bij populaire opslagservices, zoals Dropbox en Google Drive, direct zijn te printen. Met de integratiemogelijkheden in bestaande professionele workflows maakt de imagePROGRAF PRO-1000 het voor fotografen eenvoudiger om hun foto’s nauwkeurig en efficiënt te printen.

Compacte afmetingen, ideaal voor studio’s en leslokalen
Met een verkleinde printkop en met in afmetingen geoptimaliseerde interne componenten is de imagePROGRAF PRO-1000 onvoorstelbaar compact uitgevoerd en neemt deze printer minder ruimte in beslag dan traditionele grootformaat printers. Met afmetingen van ongeveer 723 x 433 x 285 mm en voorzien van 12 inkttanks, is de printer ideaal voor desktop gebruik in een studio of klein leslokaal.

imagePROGRAF PRO-1000 – de belangrijkste kenmerken:

  • Til je fotografie naar het volgende niveau met professionele kleurenprints
  • Groot printformaat tot A2, met superieure kwaliteit
  • Prints met natuurgetrouwe reproductie van kleuren en details in opnamen
  • Altijd verbonden met wireless & cloud printing
  • Vereenvoudig printworkflows met de Print Studio Pro plugin

¹ Bij gebruik van Canon Photo Paper Pro Platinum en printen met een witrand

0 sterren op basis van 0 beoordelingen