REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

iPF780 M40 AIO MFP A0 plotter met scanner

Merk :
Artikelnummer:
1027
EAN:
8,71E+12
SKU:
2358755
€5.735,00
Prijs inclusief BTW:
€6.715,50
Prijs exclusief BTW:
€5.550,00
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 29 juni 2018 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, EUR 200,00 retour op de bankrekening.

Canon imagePROGRAF iPF780 M40 AIO MFP

De Canon imagePROGRAF iPF780 M40 AIO MFP is een 36-inch (DIN A0) grootformaat multifunctional plotter met scanner met een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid, zeer gedetailleerde scankwaliteit en een eenvoudige bediening. Deze combinatie wordt geleverd inclusief 19.5" HD Multi Touchscreen monitor met een PC geïntegreerd in het scherm.
 
  Printer     Scanner  
vinkjegroen Breedte: 36-inch / 914mm   vinkjegroen Bediening: Full-colour 19.5 inch Touchscreen  
vinkjegroen Kleuren: 5 (C, M, Y, BK, MBK)   vinkjegroen Technologie: SingleSensor (CIS)  
vinkjegroen Resolutie: 2.400 x 1.200 dpi   vinkjegroen Formaat: 1304 mm x 1728 mm  
vinkjegroen Inktdruppel: 4 picoliter per kleur   vinkjegroen Resolutie: 1200 dpi  
vinkjegroen Inkttanks: 130 ml / 300 ml   vinkjegroen Snelheid 200 dpi zw/w: 3 cm/s  
vinkjegroen Rollen: 1, bovenzijde   vinkjegroen Snelheid 200 dpi kleur: 8 cm/s  
vinkjegroen Snelheid: 41 seconden A0 lijntekening   vinkjegroen Cloudintegratie  

Superefficiënt scannen en printen op A0 formaat

De Canon imagePROGRAF iPF780 M40 AIO MFP is een 36-inch (DIN A0) grootformaat multifunctional met een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid, zeer gedetailleerde scankwaliteit en een eenvoudige bediening. Deze 5-kleuren multifunctional beschikt over extra grote ‘hot-swap’ inkttanks (130/300 ml), 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, 1.200 dpi optische scanresolutie, cloudintegratie en een gratis MS Office plugin. De iPF780 MFP wordt standaard uitgeleverd met een 22-inch touchscreen en 490 ml inkt. Deze grootformaat oplossing is HP-Gl/2 en HP/RTL compatibel.

Gebruiksvriendelijk
De MFP-oplossing is ontworpen om alle werkprocessen, van het scannen van documenten tot de definitieve output, te vereenvoudigen. De intuïtieve 19.5-inch touchscreeninterface met dynamische voorbeelden leidt de gebruiker met eenvoudige stappen door elke functie en elk proces.

Superefficiënt scannen
De imagePROGRAF MFP scant maximaal 33 cm/sec. De SingleSenor (CIS)-scantechnologie heeft een ongeëvenaard scherpe lijn- en tekstweergave en scant documenten tot 106,7 cm breed (101,6 cm beeldbreedte). De imagePROGRAF MFP is een veelzijdige beeldverwerkingsoplossing waarmee u kunt scannen en opslaan naar PDF-, JPEG- en TIFF-bestandsindelingen en bestanden kunt delen via cloudservices met Google Cloud.

Kwaliteit en nauwkeurigheid
SingleSensor (CIS) met bidirectioneel LED-verlichtingssysteem levert uitzonderlijke scankwaliteit met nauwkeurige, consistente kleuren en meer controle over de details in schaduwen en lichte gebieden. Daarnaast produceert Canon's 5-kleuren inktsysteem met dye en pigmentinkten levendige kleuren en scherpe lijnen. Precisie is gegarandeerd, zowel door een nauwkeurigheid van +/- 0,1% als een minimumlijnbreedte van 0,02 mm. Afbeeldingen worden weergegeven met 2.400 x 1.200 dpi voor maximale impact, dankzij de superfijne printkoppen met 15.360 spuitopeningen.

Robuuste beveiliging
De beveiliging is verhoogd door een verbeterde beheerfunctie in de gebruikersinterface. Ongeoorloofd gebruik van de printer en informatielekken zijn geminimaliseerd dankzij beperkte toegang en de ondersteuning van printlogbeheer in netwerkomgevingen. De imagePROGRAF MFP-oplossing is ideaal voor kleine-, middelgrote- en grote bedrijven.

Praktisch en gebruiksvriendelijk
De imagePROGRAF MFP is de ideale oplossing voor werkgroepen van elke grootte, zoals technische bureaus en CAD-ontwerpers, architecten en ingenieurs, en geografische- en ontwerpprojecten. Deze veelzijdige scan- en printoplossing is ontworpen om te voldoen aan de snelheids- en nauwkeurigheidsvereisten voor CAD/GIS met een gebruiksvriendelijkheid voor alle soorten printopdrachten.

Voordelig en efficiënt
Met de ingebouwde accountingfunctie kunnen de kosten per print nauwkeurig worden bijgehouden en kunnen de gegevens worden bekeken via de printerdriver. In de Economy-modus verbruikt de printer minder inkt, ideaal voor het printen van conceptdocumenten. Mechanische problemen en lage inktniveaus worden automatisch gesignaleerd door Canon's optionele eMaintenance-software, die rechtstreeks is gekoppeld aan een Canon-servicedienst.

Veeleisende werkprocessen
De imagePROGRAF MFP-oplossing is compatibel met HP-GL2 en HP-RTL en kan ook palet- en peninstellingen aanpassen voor veeleisende CAD-werkprocessen. Er is een Optimised Driver voor AutoCAD en voor gebruikers van Microsoft Office is er een plug-in om vanuit Word, Excel en PowerPoint te printen.

Meegeleverd in de doos
1 printkop, 1 set startinkttanks (C, M, Y, BK - 90 ml/MBK – 130 ml), adapters met 3 inch kern, basishandleiding, CD-ROM met gebruikerssoftware (Mac & Win), blad Aanwijzingen voor vervoer, blad Veiligheids-/milieustandaard, blad PosterArtist Lite, CD-ROM met PosterArtist Lite software, bekendmaking van LFP-onderzoeksprogramma, blad EAC, snelgids

*internettoegang en cloudservices vereist

0 sterren op basis van 0 beoordelingen