REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

iPF670 A1 plotter

Merk :
Artikelnummer:
2864279
EAN:
4,55E+12
SKU:
2864292
€830,00
Prijs inclusief BTW:
€925,65
Prijs exclusief BTW:
€765,00
 • Informatie
 • Reviews
 • Product Tags

Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 29 juni 2018 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, EUR 200,00 retour op de bankrekening.

Canon imagePROGRAF iPF670

Combineer kwaliteit en zuinigheid met deze 24 inch supersnelle 5-kleurenprinter. Behaal scherpere resultaten op CAD/GIS en posters met nieuwe magenta-inkt, en profiteer van productiviteit zonder downtime dankzij de inkttanks van 130 ml.

vinkjegroen 24-inch / 610mm printbreedte   vinkjegroen Supersnel
vinkjegroen Reactief 5-kleuren inktsysteem   vinkjegroen Full-color A1 in 25 seconden
vinkjegroen 2.400 x 1.200 dpi resolutie   vinkjegroen Geweldige afbeeldingen en levendige kleuren
vinkjegroen 4 picoliter inktdruppelgrootte   vinkjegroen Scherpe, dunne lijnen voor afdrukken CAD-tekeningen
vinkjegroen 15.360 spuitopeningen   vinkjegroen Zuinig afdrukken
vinkjegroen 130 ml inkttanks   vinkjegroen HPGL/2 & HP RTL, GARO
vinkjegroen 1 rol, bovenzijde   vinkjegroen Afdrukken zonder witrand
vinkjegroen Max. 150 meter rollengte   vinkjegroen Groot LCD-scherm met afbeeldingen
vinkjegroen Hoge productiviteit inclusief “Hot swap” inkttanks   vinkjegroen Gebruiksvriendelijke bediening vanaf de voorzijde

 


Voordelen

 • Sneller hoge volumes printen
 • Compacte 24 inch behuizing
 • Betere kwaliteit van CAD-tekeningen en compatibel met HP-GL/2
 • LUCIA 5-kleuren inktsysteem
 • Nieuwe magenta-inkt voor bredere kleurweergave
 • 130 ml hot-swap inktcartridges
 • Direct Print & Share-software
 • Klaar voor de cloud
 • Hulpprogramma voor accounting 


Hoge productiviteit
Til de productiviteit naar een hoger niveau met de Canon iPF670, een compacte 5-kleurenprinter met een hogere printsnelheid, waarmee A1-uitvoer in conceptmodus in 28 seconden mogelijk is. Biedt gebruikers bovendien hogere efficiëntie, met de nieuwe Direct Print & Share sneltoetsfunctie voor printen. Met dit hulpprogramma kunnen gebruikers zelf snelkoppelingen maken naar de meest gebruikte printinstellingen, en vervolgens printen door bestanden naar de snelkoppelingen te slepen.

Uitzonderlijke kwaliteit en nauwkeurigheid
Canon's 5-kleuren inktsysteem met dye en pigmentinkten produceert scherpe, dunne lijnen. Precisie is gegarandeerd door een nauwkeurigheid van +/- 0,1% en een minimum lijnbreedte van 0,02 mm. Levendigere kleuren in CAD- en GIS-tekeningen, en rode tekst of foto's van hogere kwaliteit voor posters en POS, dankzij de opnieuw ontwikkelde magenta-inkt van de iPF680, die nu een breder spectrum beslaat dan ooit tevoren.

Klaar voor de cloud
Verbeter de productiviteit en stroomlijn printworkflows met imagePROGRAF Direct Print & Share, waarmee u zonder aanvullende app een groot aantal bestandsformaten kunt printen. Naast PosterArtist-integratie maakt de oplossing het mogelijk bestanden te uploaden en downloaden om ze direct te delen, en biedt het eenvoudig toegang zelfs vanaf mobiele apparaten. Printen vanaf een iPad wordt ook ondersteund.

Voordelig en efficiënt
Beheer printkosten nog gemakkelijker met de geïntegreerde Status Monitor. De rekenfunctie van de Status Monitor verzamelt takenlogs en berekent automatisch de kosten per opdracht of periode. Er kan een Economy-modus worden geselecteerd waarin minder inkt wordt gebruikt - ideaal voor het printen van conceptdocumenten.

Ruimtebesparend ontwerp
Maak beter gebruik van de ruimte dankzij de gestroomlijnde 24 inch behuizing van de Canon iPF670, waardoor dit het perfecte instapmodel is voor bedrijven met minder ruimte, of voor bedrijven die gewoon liever een compacte printer hebben die minder ruimte inneemt.

Gemaakt voor de meest veeleisende werkprocessen
De iPF670 is compatibel met HP-GL/2 en HP-RTL en kan ook palet- en peninstellingen aanpassen voor CAD-werkprocessen. De meegeleverde software omvat een geoptimaliseerd stuurprogramma voor AutoCAD en een plug-in voor Microsoft Office waarmee u rechtstreeks vanuit Word, Excel of PowerPoint kunt printen.


Brochure Canon imagePROGRAF iPF670 Drivers & Software Offerte aanvragen ?

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen