REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

iPF610 A1 plotter

Merk :
Artikelnummer:
2159B003
EAN:
4,96E+12
SKU:
1629569
Prijs inclusief BTW:
€1.754,50
Prijs exclusief BTW:
€1.450,00
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot en met 29 juni 2018 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF grootformaat printer, waarop een oude grootformaat printer wordt ingeruild, EUR 150,00 retour op de bankrekening.

Canon imagePROGRAF iPF610

De multifunctionele iPF610 A1 plotter biedt levensechte kleuren, nauwkeurige lijnweergave en onovertroffen prestaties voor al uw CAD/GIS-toepassingen.

vinkjegroen 24-inch / 610mm printbreedte   vinkjegroen Supersnel, inclusief 256MB geheugen
vinkjegroen Reactief 5-kleuren inktsysteem   vinkjegroen Full-color A1 in 33 seconden
vinkjegroen 2.400 x 1.200 dpi resolutie   vinkjegroen Geweldige afbeeldingen en levendige kleuren
vinkjegroen 4 picoliter inktdruppelgrootte   vinkjegroen Scherpe, dunne lijnen voor het afdrukken van CAD-tekeningen
vinkjegroen 15.360 spuitopeningen   vinkjegroen Zuinig afdrukken
vinkjegroen 130 ml inkttanks   vinkjegroen HPGL/2 & HP RTL en inclusief HDI-stuurprogramma
vinkjegroen 1 rol, bovenzijde   vinkjegroen Afdrukken zonder witrand
vinkjegroen Max. 150 meter rollengte   vinkjegroen Groot LCD-scherm met afbeeldingen

 


Voor de fijnste lijnen en gedetailleerde afbeeldingen van hoge kwaliteit
De imagePROGRAF iPF610 is een 24-inch grootformaatprinter met 5-kleuren inktsysteem (kleurstof/pigment), ideaal voor het afdrukken van fijne lijnen, het reproduceren van levendige kleuren en het produceren van hoogwaardige gedetailleerde afbeeldingen. Dankzij de optimale resolutie van 2400 x 1200 dpi, zeer consistente afbeeldingen, hoogwaardige tekstreproductie en zuinig afdrukken is deze printer perfect voor de CAD/GIS-markt.


Zeer hoge snelheden tegen lagere kosten
Dankzij de uitstekende afdrukprestaties (33 seconden voor A1-afdrukken in conceptmodus) is de iPF610 ideaal voor het snel produceren van alles wat u nodig hebt - zonder dat u het werk naar een plaatselijke afdrukspecialist hoeft te verzenden. In combinatie met een zuinige modus kunt u het inktverbruik verminderen en zo besparen op afdrukkosten.


Bekwaam en eenvoudig in gebruik
Een LCD-configuratiescherm met grafische beelden zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig het apparaat kunt bedienen, zelfs wanneer u nog nooit met een grootformaatprinter hebt gewerkt. Krachtige, maar eenvoudig te gebruiken software loodst u door het afdrukproces. Zo worden zelfs de meest complexe taken heel eenvoudig. Bovendien is de iPF610 dankzij zijn compacte formaat en ongelooflijk lage geluidsniveau eenvoudig te integreren in elke omgeving.


Uitstekende beelden
De iPF610 is voorzien van een inkttechnologie die speciaal is ontwikkeld voor het afdrukken van gedetailleerde bedrijfsdocumenten en engineering-toepassingen met fijne lijnen, kleine tekst, gedetailleerde grafieken en tabellen. Deze unieke formule verbetert de inktadhesie aan de media en minimaliseert kleurdoorloop. Beeldreproductie is een uitzonderlijke 2400 x 1200 dpi.


Ideaal voor specialistische CAD-applicaties
De iPF610 is ontworpen voor specialistische CAD-toepassingen en is voorzien van alles wat u nodig hebt voor uitstekende resultaten. Specialistische CAD-bestandsindelingen HP-GL/2 en HP RTL worden ondersteund. Het apparaat bevat ook een HDI-stuurprogramma voor Windows. Dankzij het geheugen van 256 MB kunnen zelfs de meest complexe bestanden eenvoudig worden verwerkt. Het apparaat bevat tevens een hoogwaardig, zeer robuust snijmechanisme dat uw werk een professionele afwerking geeft. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen