REPROfessionals in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen. | Snelle levering & installatie in heel Nederland en België.

BouwXP is European Premier Partner voor Canon

  • Geplaatst op
  • Door BouwXP
  • 0
BouwXP is European Premier Partner voor Canon

BouwXP is door Canon benoemd tot European Premier Partner op het gebied van wide format printing. Eerder had BouwXP ook al de status van Advanced Wide Format Partner en Canon Certified Service Partner bereikt. BouwXP is daarnaast de enige reseller binnen het Accredited Partner Programma met een European Premier Partner-status.

Patrick Kuijt, partnermanager bij Canon Nederland, benadrukt nog eens de waarde van de samenwerking met BouwXP: “Onze groeistrategie in de waterbased wide format-markt is grotendeels gefundeerd op samenwerking met kundige en toegewijde partners zoals BouwXP. De toetreding tot een select Europees gezelschap van maar 15 bedrijven, het hoogste niveau van partnership, is een mooie beloning voor alle inzet onder leiding van Frank Meijer binnen BouwXP en een logisch gevolg van de investeringen aan beide kanten.”

Door investeringen in kennis en kunde van het personeel kunnen klanten goed geadviseerd worden bij het maken van juiste keuzes. BouwXP levert naast de imagePROGRAF, PlotWave en ColorWave printsystemen ook scanners, vouw- en snijmachines, supplies en beschikt over een eigen serviceafdeling. BouwXP is sinds 2015 uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke leverancier gespecialiseerd in grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie-, repro-, & signsystemen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.